Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

400 deltar på dugnad i Lyngdal Cup

KLAR: Turneringsleder Doris Høyland ser frem til turneringen kommer i gang. Foto: Per Thime

Doris Høyland er turneringsleder når Lyngdal Cup arrangeres denne uka, med kampstart torsdag morgen. Hun er ikke alene, for arrangementet krever fort 400 frivillige som stiller på ulike dugnader.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: - Noen regndråper gjør jo bare godt, det er ikke i dag turneringen starter, sier Doris Høyland.

I mange år har hun deltatt i Lyngdals Cup. Turneringen som dette året samler 204 lag er blitt en lang og god tradisjon i Lyngdal. Helt siden 1981 har det kommet tilreisende lag til byen.

- Vi har ennå noen dager på oss med å gjøre ting klart, og alt er ikke helt klart ennå. Her på bordet er det stablet en hel del, men det finnes også flere lager hvor vi skal pakke opp ting. Det er et stort arrangement, forteller hun.

Flere tusen

Det har hun selvsagt helt rett i. Med 204 lag betyr det at rundt 3000 unge fotballspillere skal boltre seg på fire fotballbaner i slutten av uka.

LITT Å GJØRE: Ikke alt er klart, men torsdag er det ryddet unna og fotballfesten er i gang. Foto: Per Thime

- Når en også tar med foreldre og besteforeldre som ofte er med, da blir det fort 8000 til 10 000 besøkende her i forbindelse med turneringen. Det er i det hele tatt en flott del av sommeren her i byen.

41 klubber

Lyngdal stiller selvfølgelig med flere lag i sin egen turnering. Men fra Minde i Bergen og til Grimstad kommer de ulike klubbene fra. Hovedtyngden er fra Rogaland.

- Vi har klubber som har deltatt her i svært mange år, mens noen er ganske nye. Rogalendingene dominerer, men vi har også lokale klubber med som Farsund, Borhaug og Hægebostad, fortsetter hun.

Allerede fra onsdag ettermiddag blir det en betydelig økning av «innbyggere» i byen. Fra klokken 13 er det nemlig åpent for innkvartering ved de forskjellige overnattingsstedene.

- Vi er i rute og bare gleder oss til å komme i gang. Plenlegging er en ting, men vi gleder oss alle til turneringen kommer i gang.

- Hva med været?

- Det er meldt å bli det aller beste. Litt sol og noen skyer, 22-23 grader. Et deilig fotballvær og ikke minst stor forskjell fra i fjor da det regnet i både bøtter og spann gjennom hele turneringen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...