Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Skikkelig stang ut for gutter 17

– Vi burde ha vært i finalen

– Vi burde ha vært i finalen

OVER OG UT: Lyngdal G17 røk ut i semifinalen. Bildet er tatt på et tidligere tidspunkt på Dana Cup. FOTO: Erlend Nielsen

Dana Cup er over for lyngdalslagene. Gutter 17 var svært nærme finaleplass i b-sluttspillet.

Tekst:

Publisert:

Lyngdal G17 har ikke hatt marginene med seg i årets Dana Cup. Jon Erling Eidstøs knallskudd som gikk i begge stolpene og endte i fanget på keeperen, oppsummerer turneringa, mener lagets trener Kim Ingebretsen.

I semifinalen i b-sluttspillet vant Vardeneset 2–1 etter ekstraomganger. Lyngdal ledet takket være et vakkert Sivert Lie-frispark. Ledelsen varte helt til det gjensto fem minutter.

– Kampen bærer preg at vi har mange kamper i beina. På slutten var vi alene gjennom. Men vi fikk ikke utnyttet situasjonen, samtidig som banen var sleip og glatt, så de fikk klarert. Vi burde ha vært i finalen, men de er mer effektive enn oss, sier en skuffet trener.

Marginer

Eidsøs skudd kom på stillinga 0–0. Sivert Lie hadde også ei knallhard heading som gikk i tverrliggeren. I gruppespillet mistet de a-sluttspillet i siste kamp.

– Det har vært en del marginer, men vi har ikke vært tøffe og gode i begge 16-meterne, og det har vært avgjørende. Guttene har virkelig prøvd, men det har ikke gått helt vår vei. Spesielt den kampen vi tapte mot Skibsby-Højene kjenner gutta veldig på enda. Resultatmessig er vi skuffet, forteller Ingebretsen.

Gutter 17 var klart best i den kampen, men tapte 2–1. Uavgjort mot brasilianske Ordin hadde holdt til a-sluttspill. Brasilianerne vant 2–1 i en jevn kamp og sendte Lyngdal til b-sluttspillet. I kveld spiller Ordin semifinale i a-sluttspillet.

Se bildet større

GUTTER 12-1: Etter 5–2-tapet mot Eintracht Immenbeck i åttedelsfinalen var det duket for et vennskapsbilde. FOTO: Morten Lindland

Over og ut

Gutter 13 og gutter 12-1 var i likhet med gutter 17 de gjenværende lagene i b-sluttspillet. Fredag røk de siste lyngdalslagene ut av cupen.

Eintracht Immenbeck dro i land en 5–2-seier mot gutter 12-1 i kvartfinalen, men ifølge rapportene var det innsats til siste spark fra Lyngdals side. Hans Petter Omland og Thomas Svinstad scoret rødtrøyenes mål.

Gutter 13-1 tapte 3–5 mot Egersund i åttedelsfinalen.

Gutter 15 var i a-sluttspillet og røk også i åttedelsfinalen. Vard Haugesund vant 2-1.

Lyngdal-lagene reiser hjem i morgen. Jenter 19 mottar sine bronsemedaljer i aften.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!