Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tore Kristensen fortsetter som trener for Lyngdal. Torfinn Lie takker for seg i trenerteamet

Tore Kristensen fortsetter som trener for Lyngdal. Torfinn Lie takker for seg i trenerteamet

FORTSETTER: Tore Kristensen (nummer tre fra høyre) blir med videre som Lyngdal-trener. I trenerteamet får han med seg videre Roger Rasmussen (til høyre). FOTO: Erlend Haddeland

Tore Kristensen har signert ny kontrakt som hovedtrener for Lyngdals A-lag. Samtidig blir A-laget en annen ressurs fattigere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.11.2016 kl 22:34

Forlengelsen av kontrakten fant sted da sportslig leder for fotballgruppa Erlend Nielsen avla Tore Kristensen et besøk på jobb på tirsdag denne uken.

Navnetrekket knytter ham til trenerrollen i 2017-sesongen, med intensjon om ytterligere ett års forlengelse.

– Det blir spennende. Vi må bygge videre på det vi har fått til i år. Så må vi bli flinkere i alt vi gjør, sier Tore Kristensen til Lyngdals Avis tirsdag kveld.

Husker du? Tore Kristensen bekreftet som ny trener

Se bildet større

SPILLENDE TRENER: Tore Kristensen i aksjon hjemme mot Giv Akt, en kamp Lyngdal vant 7–0. FOTO: Erlend Haddeland

Evalueringsmøte

Se bildet større

SPORTSLIG LEDER FOR FOTBALLGRUPPA I LYNGDAL IL: Erlend Nielsen.

2016-sesongen ble en stor sportslig suksess for de røde, som i forrige måned kronet fotballåret med seriemesterskapet mot Søgne i 4. divisjon.

– Klubben er veldig godt fornøyd med den jobben Tore, Roger (Rasmussen) og Torfinn (Lie) har gjort, det gjenspeiler seg i den sesongen vi har hatt, både resultatmessig hvordan de fremstår utad for publikum og innad i klubben. Etter evalueringsmøter får vi bekreftet et veldig godt inntrykk. Vi konkluderte ganske raskt med at vi ser ingen grunn til å se etter andre alternativer. For spillergruppa sin del, og for A-lagsgruppa i Lyngdal sin del, var det et veldig enkelt valg, sier Nielsen.

Se video: Gåsehudscener da Lyngdal sikret seriemesterskapet i siste kamp

Økonomien

De økonomiske betingelsene i kontrakten vil han ikke si noe om.

– Vi ønsker kontinuitet, og vi har en intensjon med ytterligere ett års forlengelse. Det skal avklares i slutten av august 2017. Da tar vi en prat om ståa, sier Nielsen.

Hvordan spillertroppen ser ut den kommende sesongen, det har Kristensen ikke fått helt oversikt over ennå.

– Jeg håper alle fortsetter, sier han.

Den dårlige nyheten

Men det er ikke bare gode nyheter fra A-lagsleiren. Torfinn Lie, en lang og tro tjener på Lyngdal stadion, takker av i trenerteamet etter denne sesongen.

Det gjør han på grunn av tidsklemma, der han blant annet har en jobb der han pendler jevnlig til Kongsberg, bekrefter Nielsen.

– Det synes vi er synd, fordi han er godt likt i spillergruppa, er en veldig god mann, men vi må respektere hans avgjørelse. Så kan det godt hende Torfinn kommer inn igjen ved en senere anledning. Vi jobber med å se på totalen om det skal inn en mann som skal fylle hans rolle i trenerteamet, sier Nielsen.

Se bildet større

I KJENT STIL: Torfinn Lie på matta, i forberedelse foran kamp.

Se bildet større

LETT PÅ FOTEN: Ligger en Lyngdal-spiller nede med skade, er Torfinn Lie fort som pilen fremme for å sjekke status. Her har han nettopp bandasjert Lyngdals sisteskanse Aron Lindstrand.

Spillende trener-rollen

Se bildet større

ÉN BLIR, ÉN GIR SEG PÅ TOPP: Roger Rasmussen blir med videre i trenerteamet. Torfinn Lie (til høyre) takker av etter jubelsesongen.

I år har Tore Kristensen hatt rollen som spillende trener. Om han fortsetter å bytte inn og ut seg selv til neste år, er ikke helt avklart.

– For min del er jeg ikke den viktigste spilleren å ha med videre. Roger har sagt han skal være med videre. Om ikke det var et krav, så i alle fall et veldig ønske fra min side.

Og om Torfinn Lies avgang, bruker han ordet «savn».

– Torfinn er en veldig flott person å ha med i gruppa. Alltid blid, hyggelig, og så er han smart. Han har skikkelig fotballpeiling. Hadde han satset i sin tid, hadde han sikkert spilt i Tippeligaen. Veldig solid, lyder attesten fra Tore Kristensen.

Like før samtalen avsluttes, føyer han til:

– Du må få med at vi takker fotballfruene der hjemme som lar mennene få løpe fra seg på Lyngdal stadion.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!