Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tap i generalprøven

Tap i generalprøven

MÅLSCORER: Petter S. Nodevik scoret Lyngdals eneste mål. Her fra en trening tidligere denne måneden. FOTO: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Mandag kveld spilte Lyngdal sin siste treningskamp før alvoret begynner.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.02.2016 kl 22:33

(Vigør-Lyngdal 3-1) Mandag kveld spilte Lyngdal sin siste treningskamp før alvoret starter. Med 2-1 til pause endte det til slutt med 3-1-tap for Vigør.

– Et greit resultat. De er hakket bedre enn oss, sier Lyngdal-trener Tore Kristensen.

Under med to mål

Lyngdal rakk ikke å komme ordentlig i gang før de ble straffet av hjemmelaget.

– Vi er litt passive ut av startblokkene. Vi sliter litt og Vigør skaper en del farligheter de første 20-30 minuttene. Da er de hakket vassere enn oss, sier Lyngdal-trener Tore Kristensen.

Etter 20 minutter ledet bruntrøyene fra Kristiansand 2-0.

Redusering av Nodevik

Ti minutter før pause var Petter S. Nodevik frempå for Lyngdal.

– Vi kommer på en overgang, der Espen (Hægeland) og Petter spiller sammen. Så kommer Petter alene med keeper og setter ballen kontant i mål, forklarer Kristensen.

Han håper Nodevik vil stå for en del av scoringene i kommende sesong. Samtidig understreker Kristensen at han må dele scoringsansvaret med flere, som må melde seg på i målprotokollen.

Lyngdøler som utmerket seg

Han trekker frem keeper Mats Hompland etter mandagens tap.

Kristensen byttet inn seg selv ut i andre omgang. Jon Erling Eidstø kom også inn, og gjorde ifølge Kristensen «et positivt inntrykk» på venstrekanten.

På lørdag er det alvor. Da møter Lyngdal rival Mandalskameratene på Idrettsparken stadion til 1. kvalifiseringsrunde i cupen.

– Vi gleder oss til å møte Mandalskameratene. Det blir nok en spennende kamp. Vi legger ikke noe enormt fokus på kampen, men det er en tellende kamp og et steg opp fra treningskampene, i tillegg til at det er lokaloppgjør. Og så er det mange i troppen som har relasjoner til Mandalskameratene, sier Kristensen, også han med fortid hos Mandalskameratene.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!