Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Nuts County har sikret seg Liverpool-legende til Tequila Cup

Nuts County har sikret seg Liverpool-legende til Tequila Cup

FORSTERKER: Nuts County er regjerende Tequila Cup-mester og forsterker med tidligere Liverpool-keeper Bruce Grobbelaar foran årets cup. FOTO: Erlend Haddeland

Det er ingen hvem som helst som skal vokte buret for de regjerende mesterne i Korshamn i helga.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.07.2016 kl 15:11

Bruce Grobbelaar har deriblant seks engelske ligatitler og én mesterliga-triumf for Liverpool. Nå kan han trone karrieren med seier i prestisjetunge Tequila Cup som går av stabelen på lørdag i Korshamn.

Den 58 år gamle keeperen er offisielt klar for de regjerende mesterne Nuts County.

– Bruce har vært i Lyngdal tre ganger før, og hadde lyst til å bli med. Han er kjent for å være god og utradisjonell i mål, spesiell i straffekonkurranse, sier Gaute Ubostad, ofte omtalt som lagets ubestridte sjef.

Fra Anfield til Bronemyra

Se bildet større

LIVERPOOL-LEGENDE: Keeper Bruce Grobbelaar (58) er offisielt klar for Nuts County og Tequila Cup. FOTO: Jarvin, CC

Bruce Grobbelaar står oppført med 628 kamper på femten sesonger for Liverpool. Men ønsker målvakten å spille for Nuts County over lenger tid, må han levere varene på lørdag.

– Han er en voksen kar, og han må duge. Han har nok aldri spilt på noe som banen i Korshamn, så han kan ikke leve på gammelt rykte, slår Gaute Ubostad fast.

Laget alle vil slå

Av motstanderne kalles Nuts County for et «kjøpelag». Alleen 25, med blant annet John Arne og Tor Oskar Ljosland på laget, har uttalt: «Det viktigste er ikke å vinne, men at Nuts County ikke gjør det».

– Det er mange gode lag, så det blir ikke lett. I Korshamn er det alltid tøffe kamper, en utfordrende bane og kort spilletid. Vi er jo det laget folk vil slå. Klarer de det, blir det vel stor jubel blant de, sier Ubostad.

I fjor kunne Nuts County danse på bordet etter å ha slått Team Torrey i finalen. Laget som «alle» ønsker å slå, har som mål å gjenta bragden.

Alt ligger til rette for en herlig fotballørdag i Korshamn!

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!