Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Morten Sanden sendte Lyngdal i ledelsen med et lekkert langskudd mot Sandnes Ulf

Men divisjonsforskjellen kom til syne rett før pause

Men divisjonsforskjellen kom til syne rett før pause

1-6-TAP: Ikke overraskende dro Sandnes Ulf seirende hjem etter treningskampen, men Morten Sanden (i midten) startet scoringsballet med et herlig langskudd. FOTO: Jonas Berge

A-laget ledet mot 1. divisjonsklubben i 42 minutter, men slapp inn tre scoringer på tre minutter i slutten av 1. omgang.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2016 kl 10:19

Sandnes Ulf var ikke overraskende store favoritter før oppgjøret med Lyngdal. 1. divisjonsklubben tok ikke kvelden før de hadde satt seks skudd bak hjemmelagets keeper i regnværet på Lyngdal stadion. Morten Sanden sto for rødtrøyenes eneste mål, og dermed endte kampen 1-6.

– Det er gøy å være i gang, og det er en grei test. Vi er veldig godt fornøyde, men vi må ha fokus på det defensive og hvordan vi ligger i forhold til hverandre fremover, sier Lyngdal-trener Tore Kristensen etter årets første treningskamp.

Se bildene fra kampen her.

Ekte hat-trick på tre minutter

Sanden sendte hjemmelaget i ledelsen med et lekkert langskudd etter åtte minutter spilt. Rødtrøyene leverte en meget god første omgang – helt til det gjensto tre minutter.

På tre minutter scoret Pontus Engblom tre mål – ett av dem fra straffemerket, og hjemmelagets forsvar ble utspilt.

I 2. omgang sørget Vegard Aasen og tomålsscorer Kent Håvard Eriksen for at treningskampen endte 1-6.

Kristensen godt fornøyd

Hva sviktet før pause, Kristensen?

– Kanskje er det de som skrur opp tempoet, men det er litt svikt i forsvar. Divisjonsforskjellen kommer før eller senere i en sånn kamp som dette, men vi hadde jo selvfølgelig håpt å holde ut så lenge så mulig.

– Vi leverer ei kjempegod første omgang, men går allikevel til pause med en sånn kjedelig følelse. Men jevnt over er jeg godt fornøyd, fortsetter Lyngdal-treneren.

20 spillere i aksjon

– Det er nok kanskje den vanskeligste motstanderen vi får i år, så det var jo gøy å prøve seg mot dem, forteller Kristensen.

Samtlige 20 spillere i troppen fikk spilletid. Deriblant gjorde ringreven Roger Rasmussen en god figur i midtforsvaret, og Aron Lindstrand var frempå med noen fine og viktige redninger i omgangen han spilte.

I det 63. minutt fikk Bojan Zajic sin debut for Sandnes Ulf etter overgangen fra Sarpsborg. 35-åringen gjorde sine saker bra og var nære ved å score.

Neste treningskamp for Lyngdals beste menn er hjemme mot Flekkefjord lørdag 13. februar.

Kampfakta

  • Lyngdal 1–6 Sandnes Ulf
  • Treningskamp, Lyngdal stadion
  • Lyngdal: Aron Lindstrand – Marius Bråthen, Thomas Hægeland, Roger Rasmussen, Thomas Nissen Hansen – Erik Aas, Sivert Lie, Morten Sanden (1), Karl Morten Igland, Ibrahim Najafi – Petter Nodevik
  • Benyttede innbyttere: Mats Hompland, Alejandro Ruffo, Paal Nissen Hansen, Aleksander Gundersen, Aleksander Hindersland, Tom Rasmussen, David Fjeldskår, Kristian Olsen og André Ubostad

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!