Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Start-trener råder Lyngdal 2 til å droppe denne spilleren fra laget

Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik møtte opp på Start-trening for å lære noen triks. Rådene han fikk av Start-treneren, ble brutalt ærlige. Dette er episode 3 av «Bedre enn Start».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.08.2016 kl 15:42

Lyngdal 2 har så langt hatt en innholdsrik sesong.

Først holdt laget på å trekke seg fra 5. divisjon, fordi man manglet både trener og nok spillere.

Magnus Aunevik og flere spillere mobiliserte, og laget klarte å stille til start da sesongen ble sparket i gang i april. Målet var å bli bedre enn Start.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

«Bedre enn Start».

Så meldte Stian Godderstad (40) seg på.

Han ville gi proffdrømmen en aller, aller siste sjanse. Proffdrømmen ble målet, Lyngdal 2 middelet. Vi følger ham og lagets reise i 5. divisjon i web-serien «Bedre enn Start».

Episode 2: Stian Godderstad (39) får nervøs blære når han skal byttes innpå

Episode 1: Stian Godderstad blir 40 år til sommeren. Nå gir han proffdrømmen en aller, aller siste sjanse

Snek seg inn på Start-trening

Sportslig har det ikke gått helt etter planen for byens nest beste fotballspillere. Laget ligger på delt sisteplass, sammen med Farsund 2.

Derfor har Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik sneket seg inn på Sparebanken Sør Arena for å plukke opp noen triks fra Start.

Se bildet større

5. DIVISJON MØTER TIPPELIGAEN: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik (i midten), med et bilde av en av lagets profiler Stian Godderstad, oppsøkte Mathias Rasmussen (t.v.) og Start-trener Steinar Pedersen på en av lagets treninger. FOTO: Erlend Haddeland

Laget ligger også på sisteplass, men i Tippeligaen, et hav av nivåforskjeller opp. Derfor tror Aunevik at en proff klubb i samme situasjon som eget lag, har de beste forutsetningene for å snu skuta. Og så lurer han selvsagt på om Lyngdal 2 kan bli bedre enn Start.

Svarene han får, de er brutalt ærlige.

Se video over

PS: I kveld, mandag klokken 19.30, spiller Lyngdal 2 hjemme mot Søgne 2. De røde tapte knepent 3-2 i første oppgjør og satser på revansj på Lyngdal stadion.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!