Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kanonkule fra nærmere 40 meter senket Froland på overtid

Kanonkule fra nærmere 40 meter senket Froland på overtid

JUBEL: Tore Kristensen ble matchvinner borte mot Froland med et praktskudd. Her feirer Lyngdal etter at nettopp Kristensen satte spikeren i kista hjemme mot Flekkefjord tidligere i vår. FOTO: Magnus Aunevik (Arkivfoto)

Spillende trener Tore Kristensen ble dagens mann borte mot Froland.

Tekst:

Publisert:

(Froland – Lyngdal 2–3) Da kampen på Kringla stadion gikk inn i overtida på stillinga 2–2, var det flere som var sikre på at det ville ende med poengdeling. Så mottok Tore Kristensen ballen på nærmere 40 meters hold og valgte å avslutte.

– Det kom et nei i lufta da jeg skjøt. Morten Sanden sto klar til å skjelle meg ut, sier Tore Kristensen til Lyngdals Avis.

Skuddet suste i nota, og Lyngdal kunne ta fatt på turen hjem med tre poeng i bagasjen og stemninga i taket.

– Det var en ok følelse, kan du si, forteller Kristensen og ler.

Én mann mer

I løpet av den første halvtimen fikk de fremmøtte på Kringla stadion servert fire mål – to mål til hvert av lagene. Espen Hægeland limte ballen nede ved stolperota fra 20 meter, mens Karl Morten Igland elegant skjøt ballen på halvspretten i mål fra rundt 40 meters hold.

Deretter roet det seg målmessig. Froland ble redusert til ti mann etter 68 minutter, men til tross for Lyngdal hadde overtaket, så det ut som kampen skulle ebbe ut i 2–2.

– Jeg hadde egentlig gitt opp dette her. Vi skaper fryktlig lite selv om de er 10 mann. Da Tore fikk ballen, var det flere som ropte «ikke skyt», men han limer den oppe under tverrliggeren. Det er forskjellen på ett og tre poeng, sier assistenttrener Roger Rasmussen.

Må effektivisere

Lyngdal er sammen med Hægebostad det eneste laget som fortsatt er ubeseiret i årets 4. divisjon, men dagens seier satt langt inne.

– Vi gjør det vanskelig for oss selv. Vi har spillet, men vi klarer ikke å avgjøre det tidligere, noe vi burde ha gjort. Det var ikke noe fyrverkeri av en kamp, men vi vinner, og det er vi kjempefornøyde med, konkluderer spillende trener Kristensen.

Neste kamp er hjemme mot bunnlaget Torridal lørdag 7. mai.

Kampfakta

Froland–Lyngdal 2–3 (2-2)

  • Scoringer: Espen Hægeland 1-1 (10 min), Karl Morten Igland 2-2 (30 min), Tore Kristensen 2-3 (90 min)
  • Startoppstilling: Aron Lindstrand – Thomas Nissen Hansen, Thomas Hægeland, Tore Kristensen, Nikolai Sire – Aleksander Gundersen, Espen Hægeland, Morten Sanden, Karl Morten Igland, Erik Aas – Petter Nodevik
  • Benken: Mats Hompland, David Fjeldskår (inn for Gundersen, 74.), Roger Rasmussen, Paal Nissen Hansen, Tom Rasmussen (inn for T. Hægeland, 78.) og August Nissen Dragland (inn for Sire, 78.).
  • Kringla stadion, 30. april 2016
  • Lyngdals tre beste spillere: Morten Sanden (tre stjerner), Tore Kristensen (to stjerner) og Karl Morten Igland (én stjerne). Vurdert av assistenttrener Roger Rasmussen.
  • 4. divisjon

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!