Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Iselin Johansen gjorde det igjen

Iselin Johansen gjorde det igjen

I SLAGET: Her klinker Iselin Johansen til i en tidligere kamp for Lyngdal. På én uke har hun scoret målene som har sørget for seks poeng på to kamper. FOTO: Erlend Haddeland

Midtbanespilleren har avgjort to kamper på rad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.08.2016 kl 19:48

(Skarphedin–Lyngdal 0–2) Riktignok kreves det et helt lag for å vinne fotballkamper, men Iselin Johansen på Lyngdals damelag har vært involvert i de kampavgjørende øyeblikkene to kamper på rad nå.

Snuoperasjonen

Først i forrige helgs kamp mot Nanset da Lyngdal snudde 0–2 til 3–2-seier. Johansen scoret alle tre målene i den fantastiske snuoperasjonen, og Lyngdal tok dermed tre viktige poeng.

Les også: Iselin nektet å tape

Etter en litt tyngre periode i 2. divisjon avdeling 2 er Lyngdal kommet inn i flytsonen. Laget ligger nå på 9. plass blant de 12 lagene.

Dobbeltkamp denne helgen

Denne helgen har Lyngdal dobbeltkamp i Skien.

På lørdag møtte laget Skarphedin som før kampen lå to poeng bak Lyngdal. Iselin Johansens langskudd etter 23 minutter var det eneste som skilte lagene også i denne kampen, og Lyngdal (17 poeng) har nå en luke på Skarphedin (12 poeng) på fem poeng.

Møter tabelljumboen

Søndag ettermiddag møter Lyngdal et Pors-lag som sliter i motgang, ja, de ligger på bunnen av tabellen, riktignok med to kamper mindre spilt enn de fleste av lagene. Med seier her kan Lyngdal klatre forbi Urædd 2 på tabellen.

Bordet er dekket for Iselin Johansen og hennes lagvenninner.

Søndagens kamp mot Pors starter klokken 13.00.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!