Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Håndballdamene fortsetter å vinne

Håndballdamene fortsetter å vinne

FORTSETTER Å VINNE: Damelaget har sikret andreplassen og går for to nye poeng i kveld. FOTO: Oskar Hadland (arkivfoto)

Liten, sliten tropp klarte å dra seieren hjem mot Giv Akt. Klar til ny kamp i kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.03.2016 kl 10:22

Giv Akt - Lyngdal ( 7-9 ) 17 - 19. Med en liten tropp på ni damer, klarte Lyngdals damelag å kjempe seg til nok en seier mot Giv Akt på Vigeland.

– Vi var få og brukte de kreftene vi hadde i uvante roller for mange. Det holdt til to nye poeng, oppsummerer trener Arild Andreassen om gårsdagens tomålsseier.

Seiersvante

Damelaget har kun tapt to av 16 kamper denne sesongen og har to kamper igjen å spille. Den første kampen går allerede i kveld, mot MHI 2 (Mandal og Halse Idrettslag). Tilsvarende oppgjør endte med timålsseier (29 - 19) til våre damer på hjemmebane. Andreassen satser på to nye poeng når jentene i kveld drar til Mandal.

– Vi blir 12 spillere og jeg har troen på to nye poeng, så lenge vi kommer greit i gang og holder humøret oppe, spår Andreassen.

I og med at de møter et andrelag, legger han til et lite forbehold.

– Hvis det kun er andrelagsspillere med, så har vi en god sjanse, men man vet jo aldri om det har blitt noen skader eller noe som gjør at de stiller med flere førstelagsspillere. Da kan det fort bli mer spennende, sier han, og poengterer at han ikke har opplevde dette til nå i sesongen.

Imponerende førstesesong

Damelaget har nå sikret andreplassen bak suverene FIL 2, som de møter til sesongavslutning neste helg. Andreassen er veldig fornøyd med sesongen, og er spent på fortsettelsen.

– Det er veldig imponerende av jentene å komme så høyt på tabellen allerede i sin første sesong. Jeg håper dette er starten på noe som kan vare, sier Arild Andreassen

Vil bygge en større klubb

Med godt oppmøte av blant annet spillere fra lavere alderstrinn på hjemmetribunen, ser treneren på laget som viktig for rekrutteringen og for å bygge en større klubb.

– Det er mange unge spillere som kommer å se på kampene og jeg tror det er viktig for dem å ha noe å strekke seg etter og å vite at de kan bli i egen klubb lenge, om de ønsker det, sier Andreassen.

Mye av hans personlige motivasjon for å holde på, er knyttet til nettopp dette, å bygge en større klubb.Lagets tropp mot Giv Akt. Mål i parantes:
Anja Håland, Martine Kragholm (1), Nina Ruzic (4), Rebecca Herdal Andreassen (3), Sabine Vintland (3), Gullbjørg Hadland (4), Nina Vehus (1), Anne Tjørve (2), Stine Hægeland (1)

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!