Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

A-sluttspillet røk i siste kamp for gutter 17

– Forferdelig surt. Vi hadde fortjent bedre

– Forferdelig surt. Vi hadde fortjent bedre

PAUSEPRAT: Gutter 17 og trener Johnny Ballestad i pausen mot Skibsby-Højene. FOTO: Erlend Nielsen

Gutter 17 ledet gruppa etter første kampdag, men to sure tap på onsdag sendte dem til b-sluttspillet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.07.2016 kl 20:25

Rødtrøyene trengte kun uavgjort mot brasilianske Ordin FC for å gå videre til a-sluttspillet. Men det ble ikke noe rød jubel. Brasilianerne vant 2–1.

– Vi hadde fortjent bedre, men vi har oss selv å takke. Vi markerer dårlig, og de scorer på dødballer. Vi har noen headinger som er ekstremt nærme, og ballen stryker stolpene. Det er rett og slett forferdelig surt, sier Kim Ingebretsen til Lyngdals Avis.

Ordin ledet 2–0 til pause. Lyngdal presset svært mye, og Kjerand Nilsen satte inn 2–1. Men den nødvendige 2–2-scoringen kom aldri. Dermed kunne brasilianerne juble for avansement – til gutter 17-lagets store fortvilelse.

To tap

Mot Skibsby-Højene ble det også et 2–1-tap. Hadde rødtrøyene vunnet den, hadde de vært klare for a-sluttspillet allerede i dag tidlig.

– Vi var klart best. Vi satte ikke sjansene og scoret et selvmål. I andre omgang har de ett skudd på mål, og det gikk inn. Vi hadde nok sjanser til å vinner, rapporterte Ingebretsen fra den tidlige kampen.

Sivert Lie sørget for scoringen mot danskene som vant gruppa.

Laber stemning

– Ambisjonen var a-sluttspill, men vi visste det var en hard pulje og hard motstand. Vår gruppe hadde fem lag. De fleste andre hadde fire, sier Ingebretsen, som trener laget sammen med Johnny Ballestad.

Nå blir det b-sluttspill istedenfor. I morgen møter de Tønsberg.

– Stemninga i laget er rimelig laber. Jeg håper vi klarer å nullstille og gjøre det best mulig i b-sluttspillet, avslutter han.

Er du til stede på Dana Cup? Send oss gjerne bilder og oppdateringer til post@lyngdalsavis.no.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!