Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Dramatikk til siste sekund i jenter 19-semifinalen

Dramatikk til siste sekund i jenter 19-semifinalen

MÅLSCOREREN: Connie Fredbo scoret Lyngdals mål i ordinær tid, men jenter 19 måtte til slutt gi tapt for Haugar. (Arkivfoto: Erlend Haddeland)

Kampen måtte avgjøres på straffer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.07.2016 kl 13:09

(Lyngdal 1–1 Haugar, 6–7 etter straffer) Etter full tid og ekstraomganger måtte det straffekonkurranse til for å kåre en vinner i den nervepirrende semifinalen.

Etter sju staffer til hvert av lagene var det Haugar som trakk det lengste strået og kunne juble for finaleplass.

– Det var en jevn kamp. Ikke noe finspilt kamp. Den var litt «jalla». Ingen lag kom ordentlig i gang, og den bærer preg av nerver og tunge bein. Når det kommer til straffekonkurranse, er det jo fritt fram, og det ble vi som trakk det korteste strået, sier Ronny Fredriksen til Lyngdals Avis.

Bronse

Dermed er Dana Cup over for jenter 19. Siden det ikke spilles bronsefinaler i Dana Cup, ender Lyngdal på en delt 3. plass sammen med Hinna.

– Naturligvis er spillerne skuffet når de taper på en sånn måte. Man vil jo alltid ha mer, men vi skal ikke klage for en 3. plass, fortsetter lagets trener.

Connie Fredbo scoret rødtrøyenes mål i ordinær tid etter at haugesundslagets keeper ga en retur.

– Drømmereise

Jenter 19 var blant favorittene til å vinne årets Dana Cup. I fjor ble det sølv. Igjen sitter laget med gode minner og en sterk 3. plass.

– Det har vært en liten drømmereise. Vi har brukt mange spillere, scoret mye og egentlig gjort som vi ville. Vi har trådd på når vi må. Og det har vært vanvittig god stemning, sier Ronny Fredriksen, som setter stor pris på engasjementet rundt Lyngdal IL på cupen.

Lyngdal-spillerne mottar sine medaljer etter kveldens finale mellom Haugar og Byåsen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!