Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Uværet «Karl» skapte trøbbel for Lyngdal 2

Uværet «Karl» skapte trøbbel for Lyngdal 2

TRIVES BEST I MEDVIND: Gaute Kjørrefjord mener myntkastet der lagene fikk velge side i starten av kampen, ble avgjørende for utfallet. Her fra seriestarten mot Tigerberget. (Arkivfoto: Erlend Haddeland)

Lyngdal 2-kaptein Gaute Kjørrefjord tapte myntkastet mot Fløy 2-kapteinen. Dermed endte laget opp med motvind i 1. omgang. Det skulle bli skjebnesvangert for poengfangsten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.09.2016 kl 22:13

(Fløy 2-Lyngdal 2 5–0) I første seriekamp var det et rødt kort til Karl Olaf Svennevik som ødela litt av flyten i spillet. Denne gangen var det en annen «Karl» som skapte trøbbel for Lyngdal 2.

Flere strømkunder er uten strøm i kristiansandsområdet tirsdag kveld. Lyngdal 2 fikk merke sin del av uværet da de tok turen til Flekkerøy stadion samme kveld.

Husker du? Myggen overmannet blodfattig Lyngdal 2

- Psyko vind

– Da vi skulle begynne å spille, var det en ekstrem vind. Skjøt du ballen opp i lufta, så kom ballen rett tilbake. Det var en psyko vind, sier Gaute Kjørrefjord, kaptein på Lyngdal 2.

Han tar sin del av skylden for tapet av mynt/krone-kastet like før kampstart. Dermed endte de røde opp med å spille i motvind.

– Det ble veldig avgjørende, mener kapteinen.

Langskudd i medvind

Fløy 2 scorte på straffe og like før pause gikk de opp i 2-0-ledelse.

– Det var et langskudd som gikk i mål ved hjelp av medvind. Hadde det vært 1-0 til pause, hadde kampen sett annerledes ut. Og hadde vi fått rett side, sier Kjørrefjord.

Personlige feil

Over i 2. omgang var det Lyngdal 2 som hadde «riktig» side. To personlige feil første til to Fløy 2-mål.

– Da gikk piffen litt ut av oss, og det ble til slutt 5-0. Vi skaper noen gode sjanser det siste kvarteret og er et par ganger alene med keeper. De hadde en keeper som stod sitt livs kamp. De var bedre enn oss, men vi var ikke så langt unna. Vi er litt for dårlig foran begge mål, sier Kjørrefjord kjørende hjem fra Flekkerøy kunstgress med «Karl» ulende i bakgrunnen.

Se bildet større

BESTE SPILLER PÅ LYNGDAL 2: Arton Duriq trekkes frem som Lyngdal 2s beste spiller av kaptein Gaute Kjørrefjord. – Han gjør ingen feil og er vanskelig å komme forbi på backen. I tillegg står han for den beste bortekamp-transporten jeg har hatt, med Ford-en sin. Til og med jeg, med mine bredskuldrede armer, har god plass, sier Kjørrefjord. FOTO: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Innspurten

Lyngdal 2 ligger på sisteplass med 7 poeng, 5 poeng bak Farsund 2 på plassen foran.

Det gjenstår to kamper av sesongen: Tobienborg 2 (torsdag, Lyngdal stadion) og Kvinesdal (14. oktober, Kvinesdal stadion).

Kampfakta

Fløy 2-Lyngdal 2 5–0 (2–0)

  • Lagoppstilling, Lyngdal 2: Thomas Johansen; Arton Duriq, Dag Andreas Birkeland, Jan Terje Aas, Gaute Kjørrefjord; Morten Ødegård, Ibrahim Najafi, Sander Seglem Jakobsen, Aleksander Hindersland; Stian Fuglestein, Karl Olaf Svennevik
  • 5. divisjon, avdeling 2
  • Flekkerøy stadion, 27. september 2016
  • Lyngdal 2s tre beste spillere: Arton Duriq (tre stjerner), Thomas Johansen (to stjerner), Stian Fuglestein (én stjerne). Vurdert av Gaute Kjørrefjord.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!