Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

– Når du taper mot FIL 2, så er ikke det veldig sexy

– Når du taper mot FIL 2, så er ikke det veldig sexy

TAP MOT FIL: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik (t.h.) var svært misfornøyd etter tapet mot FIL 2 på mandag. Her fra en pauseprat tidligere denne sesongen. Gaute Kjørrefjord (i midten) scorte for Lyngdal mot gamle lagkamerater. FOTO: Erlend Haddeland

Lyngdal 2 måtte slå Farsund 2 for å holde kontakt i bunnen av 5. divisjon. Slik gikk det ikke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.09.2016 kl 11:14

(Lyngdal 2-Farsund 2 2-5) Vanligvis har Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik levd etter perspektivet: «Det finnes ikke tap, bare læring». Det perspektivet ble vanskelig etter bunnkampen mandag kveld, forteller han.

– Inntrykket var ikke at de stilte med mange a-lagsspillere. Vi tenkte: Nå har vi virkelig sjanse. Spiller for spiller er vi kanskje fysisk og teknisk sterkere, men det hjelper tydeligvis ikke når du ikke er taktisk sterkere. Jeg følte det var der de trakk det lengste strået, sier Magnus Aunevik.

Scoring mot gamle lagkamerater

FIL 2 ledet 3–1 til pause på Lyngdal stadion, der Karl Olaf Svennevik scoret rødtrøyenes eneste mål. Over i 2. omgang scoret tidligere FIL-spiller Gaute Kjørrefjord mot gamle lagkamerater, uten at det gjorde utslag på poenggivningen.

Aunevik kunne fortelle om en god relasjon til Farsund før kamp.

– Det er gode venner fra Farsund som du hater i 90 minutter, erkjenner han.

Se bildet større

PÅ SCORINGSLISTEN: Karl Olaf Svennevik. FOTO: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Skam på «sexy fotball»?

– Vurderer du din egen stilling etter 5–2-tapet for FIL 2?

– «Sexy fotball» er ikke noe man skal gjøre skam på. Det har kanskje folk rett i når du taper så mange kamper. Når du taper mot FIL 2, så er ikke det veldig sexy. Jeg stiller min rolle til disposisjon. Vi har et veldig bra lag. Når det laget ikke klarer å få resultater, så skal jeg være åpen for at det er mannen som styrer spillerne det er noe galt med, svarer Aunevik.

På en tung dag tar han seg likevel tid til å rangere de tre beste spillerne for Lyngdal 2: Arton Duriq (tre stjerner), Christoffer Paus Sangolt (to stjerner) og Sander Seglem Jakobsen (én stjerne).

Lyngdal 2 ligger helt sist i 5. divisjon med sine 7 poeng. Farsund 2 har fått en luke og har nå 12 poeng.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!