Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lyngdal 2 ledet to ganger mot serielederen

Lyngdal 2 ledet to ganger mot serielederen

HOLDT LENGE: Lyngdal 2 ledet både én og to ganger mot serieleder Søgne 2. (Alle foto: Edin Hotic)

Midtstopperen banket Lyngdal 2 i ledelsen på hel volley, og laget ledet to ganger mot serielederen. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2016 kl 22:59

(Søgne 2-Lyngdal 2 3-2) De var enige om at det hadde vært et ran hvis de hadde dradd fra kampen med poeng. Likevel var det veldig surt å tape når de hadde ledet både 1-0 og 2-1.

Det konstaterer spiss Stig Ronny Foss etter mandagens oppgjør mot serielederen. Det startet likevel så lovende for de røde på kunstgressmatta i Søgne.

Scoring på hel volley

Midtstopper Håvard Haddeland banket etter rapportene å dømme inn ballen på hel volley fra cirka 16 meter i en bue over keeper. Hans første i Lyngdal 2-trøya. Midtstopperen karakteriserer selv målet som «OK pluss».

Ledelsen holdt nesten inn til pause, men fem minutter før hvilen smalt det i andre enden bak spillende trener Magnus Aunevik i Lyngdal 2-buret.

Se bildet større

ENKEL PASNING: Men midtstopper Håvard Haddeland vartet også opp med en hel volley som suste i nettet.

Ødegård nettet

Over i andre omgang tok Lyngdal 2 ledelsen på ny.

– Det var et par gode kombinasjoner på venstresiden. Halvor Kristian Gletne fikk lagt inn til Morten Ødegård som scoret på fint skudd fra 20 meter, forteller Foss om 2-1-scoringen.

Treneren roser lagmoralen

I løpet av kampens siste kvarter scoret serielederen både én og to ganger, og sørget for at alle poengene ble igjen i Søgne.

Se bildet større

RINGREV: Jan Terje Aas på midtbanen.

Tross tap, Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik er positiv.

– Jeg blir bare mer og mer imponert over moralen i laget. Vi kan selvsagt bli bedre på samspill, ettersom det fortsatt er mange som ikke har spilt sammen i laget ennå, men lagmoralen i Lyngdal 2 er noe av det beste jeg har spilt med, sier han, og legger til:

– Søgne 2 holder et høyt nivå og det ble en god øvelse i defensiv organisering. God øvelse med tanke på å møte Start, sier Aunevik.

Les også: Lyngdal 2 vil bevise at de er bedre enn Start

– Vi er veldig skuffet

Se bildet større

GOD KAMP: Ibrahim Najafi trekkes frem som en av lagets beste i kampen.

Foss er skuffet etter tapet.

– Vi er veldig skuffet. Det var så nær. Det hadde vært et ran om vi hadde tatt poeng, det var vi enige om. De var spillemessig bedre enn oss og har mye bra spillere, oppsummerer Stig Ronny Foss.

- Kan slå alle på en god dag

Den fremstillingen er ikke kaptein Gaute Kjørrefjord helt enig i.

– På ballbesittelse var de bedre enn oss, men jeg mener vi hadde like mange store sjanser som dem. Lagmoralen er veldig bra. Det er ingen som henger med hodet, slik som fort kan skje, så det er viktig. Egentlig så tror jeg vi kan slå alle i denne divisjonen på en god dag, mener kapteinen.

Lyngdals tre beste

Se bildet større

SOLID KAMP: Karl Morgan Hegelstad trekkes frem som Lyngdal 2s beste spiller.

Stig Ronny Foss får æren av å kåre Lyngdal 2s tre beste spillere: Karl Morgan Hegelstad (tre stjerner), Ibrahim Najafi (to stjerner) og Morten Ødegård (én stjerne).

– Karl Morgan gjorde en kjempejobb på backen. Veldig mye av deres spill kom på venstresida, altså Karl Morgans side. Han demmet godt opp.

– Norges tøffeste høyreback i 5. divisjon?

– Absolutt! Han kom susende fra backen og fikk ryddet opp, svarer Foss.

Serietoer i neste kamp

Neste kamp for de røde er neste mandag mot Tveit på Lyngdal stadion, som ligger som nummer to på tabellen.

Lyngdal 2 ligger på 8. plass av totalt 12 lag etter fire spilte kamper.

Laget har tre poeng etter 3-1-seieren over Hidra i forrige uke.

Lyngdals Avis gjør oppmerksom på at Magnus Aunevik er journalist i Lyngdals Avis, og at Håvard Haddeland er bror til undertegnede.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!