Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Etterlengtet Lyngdal 2-opptur etter ni tap på rad

Etterlengtet Lyngdal 2-opptur etter ni tap på rad

GOD KAMP: Her fosser Lyngdal 2 i angrep. De røde scoret også det første målet, men Søgne 2 svarte sent i kampen. FOTO: Edin Hotic (alle foto)

Det holdt nesten hele veien for den røde armé, men ett poeng var ikke så aller verst da Lyngdal 2-gjengen fikk tenkt seg litt om.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.08.2016 kl 16:20

(Lyngdal 2-Søgne 2 1-1) En sen Søgne 2-scoring sørget for poengdeling på Lyngdal stadion mandag kveld. En følelse av ambivalens, beskriver Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik. Da han fikk tenkt seg litt om, var ikke ett poeng i så verst.

– 1. omgang var veldig bra der vi styrte spillet, og 2. omgang kjempet vi veldig godt defensivt. Da vi fikk et mål i mot sent i kampen, så kjennes det litt som to tapte poeng, men det tok ikke lang tid før det gikk opp for oss at dette var veldig bra, sier Aunevik.

Se bildet større

KLAR FOR KAMP: Foran mandagens kamp hadde Lyngdal 2 tapt ni kamper på rad.

Etterlengtet

For Lyngdal 2 har vært inne i en blytung periode i 5. divisjon. Hele ni tap på rad har det blitt for laget som sliter i bunnen av 5. divisjon, avdeling 2.

Målet til Lyngdal 2 kom etter et innlegg fra Morten Ødegård som en Søgne 2-spiller på uheldig vis satte i eget mål.

Se video: Lyngdal 2 fikk råd fra IK Start

Se bildet større

SATTE SEG SELV PÅ BENKEN: Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik

Bunnkampen

Farsund 2, laget som kniver med Lyngdal 2 for å unngå sisteplassen, spilte også uavgjort 1-1 mandag kveld. Dermed følger lagene hverandre tett, begge med syv poeng, men de røde med knapp bedre målforskjell.

Se bildet større

PUBLIKUMSVENNLIG: Et knippe tilskuere hadde møtt frem på mandagens 5. divisjonsoppgjør.

Se bildet større

TRE STJERNER: Dag Andreas Birkeland leverte nok en solid kamp, og Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik utroper han til Lyngdal 2s beste spiller på mandag. (Alle foto: Edin Hotic)

På eget initiativ har Aunevik rangert egne spillere – og seg selv:

  • Morten Ødegård er på gang igjen og ble mer involvert i spillet enn han har blitt i mange av kampene i år. Slo flere gode innlegg både fra corner og åpent spill. Et av dem sørget for Søgnes selvmål. Måtte ned på backplass da Karl Morgan Hegelstad ble skadet, og det at den gode høyresiden ble brutt opp og Ødegård måtte ta defensivt ansvar, var nok noe av det som gjorde at Søgne kunne dytte opp så mange spillere uten at vi klarte å straffe dem i andre omgang.
Se bildet større

HALVSKADET KEEPER: En finger fikk litt ekstra juling på jobb, men Terje Svein Stuestøl Otterbeck stilte seg selv til disposisjon på innbytterbenken.

  • Gaute Kjørrefjord hadde en grei kamp, og bare en kjemperedning av søgnekeeperen gjorde at han ikke ble matchvinner på slutten av kampen.
  • Jan Terje Aas var igjen ankeret på midten. Holdt praten i gang og beskyttet forsvarsfireren på en god måte. Eneste minuset er at han mistet både mobil og lommebok i løpet av kampen.
Se bildet større

RUTINE: Jan Terje Aas i kjent driv på midtbanen.

  • Christoffer Paus Sangolt blir mer og mer varm i trøya som indreløper på Lyngdal 2. Vant dueller og bidro offensivt. Blir bare bedre og bedre for hver kamp.
  • I andre omgang kjørte Søgne 2 på og Thomas Johansen hadde en rekke gode redninger, så det hadde ikke vært ufortjent med mål tidligere for Søgne 2s del.
Se bildet større

NOK EN GOD KAMP: Mannen har vært en gavepakke denne sesongen, Thomas Johansen.

  • Arton Duriq startet på venstre ving litt defensivt, men kom mer og mer frem i banen og skapte trøbbel for Søgne 2 utover kampen. Er rask og god til å holde på ballen. Sprang seg helt tom og ble erstattet av Halvor i andre omgang.
  • Karl Olaf Svennevik startet på topp og var stresset forsvaret til å gjøre feil flere ganger. Med litt mer hell kunne han scoret både ett og to mål etter god jobb. Har godt driv med ballen. Måtte ned på høyreving da Hegelstad ble byttet ut. Her gjorde han også en god innsats, men skapte naturlig nok ikke like mye trøbbel for søgnespillerne derfra.
  • Sina Mohammadi kom inn som spiss i andre omgang og jobbet som vanlig bra med sin løpskapasitet. Var en centimeter unna å bli matchvinner sent i kampen, men ble uansett blåst av for offside. Farten til Sina er noe man hele tiden må forholde seg til som forsvarer.
  • Halvor Kristian Gletne fikk ikke så mange minuttene, men hadde en del nestensjanser. Burde nok hatt et straffe.
  • Magnus Aunevik kom innpå noen få minutter på slutten for Thomas Litland uten å gjøre noe særlig - verken positivt eller negativt.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!