Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Eierskapsdebatten bekymrer ikke Sørlandsbadet

Eierskapsdebatten bekymrer ikke Sørlandsbadet

UBEKYMRET: Atle Homme er fornøyd med at finansieringen av oppgraderingen ser ut til å ordne seg, og er lite bekymret over eierskapsdebatten rundt Sørlandsbadet. FOTO: Erlend Haddeland

Skal Vest-Agder fylkeskommune selge seg ned eller helt ut av Sørlandsbadet? Debatten bekymrer ikke ledelsen ved badelandet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.11.2016 kl 18:33

– Hvordan eierstrukturen blir i framtida er ikke opp til oss. Jeg er kjent med diskusjonen, men synes det er vanskelig å kommentere den foreløpig, sier daglig leder Atle Homme ved Sørlandsbadet til Lyngdals Avis.

Han er derimot svært tilfreds med at både fylkeskommunen og Lyngdal kommune nå har bevilgninger til oppgraderingen av badet liggende inne i sine budsjettforslag.

Foreslår bevilgninger

Rådmannen i Lyngdal foreslår å bruke 9,5 millioner kroner fra kommunens kapitalfond til oppgraderingen, mens fylkesrådmannen foreslår å bevilge 8 millioner.

Sørlandsbadet vil selv gå inn med 10 millioner kroner i prosjektet som skal sikre at sørlendinger og tilreisende også i fremtiden skal bruke penger på Sørlandsbadet og samtidig legge igjen tre ganger så mye andre steder i regionen.

– Jeg tolker signalene fra fylkesrådmann Tine Sundtoft som svært positive, sier Homme.

Fornøyd

– Når det nå ser ut til at finansieringen kommer i havn, må vi uansett være fornøyde, legger han til.

I forbindelse med forslaget om å gi Sørlandsbadet et tilskudd, varslet fylkesrådmannen at fylkestingsrepresentantene vil få en politisk sak om eierskapet i løpet av våren. Signalene fra Tine Sundtoft kan tyde på at hun ønsker at Vest-Agder fylkeskommune bør trekke seg helt ut av Sørlandsbadet.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!