Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tre personer til sykehus etter to biler kolliderte på fylkesvei 43

Tre personer til sykehus etter to biler kolliderte på fylkesvei 43

ULYKKE PÅ FYLKESVEI 43: En person er kjørt av gårde med ambulanse med kuttskader i hodet. Det er lange køer på stedet i 18.30-tiden. FOTO: Erlend Haddeland

Tre personer er tatt hånd om av ambulanse. Én av dem fikk et kutt i pannen, men skadene skal tilsynelatende ikke være alvorlige, opplyser politiet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.09.2016 kl 19:08

Trafikkulykken skjedde på fylkesvei 43 mellom Skrumoen og Kvelland fredag ettermiddag. Den ble meldt fra om klokken 17.39.

To biler var involvert i ulykken. De to bilene har truffet hverandre foran i siden, og har store materielle skader og ikke kjørbare. Bilene kolliderte ved den gule midtstripen og blokkerte veibanen, før de ble skjøvet ut i grøftekanten.

Tre personer er tatt med av ambulanse, men tilstanden deres skal tilsynelatende ikke være alvorlig, opplyser politibetjent Vegard Dyrstad til Lyngdals Avis.

Se bildet større

TO AMBULANSER PÅ STEDET: Her kjører den ene ambulansen av gårde med personen som fikk kuttskader i pannen. FOTO: Erlend Haddeland

Skadesituasjonen

Se bildet større

POLITIBETJENT: Vegard Dyrstad på stedet. FOTO: Erlend Haddeland

Samtlige tre personer involvert i ulykken er kjørt til sjekk.

– Han ene hadde et kutt i pannen, men vi er usikre på de to andre. Heldigvis var det en sivil ambulansearbeider på stedet som kunne gå i gang, sier politibetjent Dyrstad.

– Vi holder på med vitneavhør nå. Begge kan ha like mye skyld i ulykken da de møttes midt på veien, men det får vi se på når vi har fått kartlagt ulykken, sier han til Lyngdals Avis.

Se bildet større

DE TO BILENE: Ulykkesbilene ble skjøvet ut i grøfta. FOTO: Erlend Haddeland

Lange køer

Se bildet større

MATERIELLE SKADER: Slik så den ene bilen ut etter sammenstøtet. FOTO: Erlend Haddeland

Ulykken ble meldt fra om klokken 17.39 fredag ettermiddag, og skapte stor kø på stedet. I 18.30-tiden var den i ferd med å løses opp.

Politiet opplyser at det er mye oljesøl i veien som må tørkes opp før de tør å slippe biler forbi i stor skala. Like over klokken 18.30 fikk biler slippe forbi og køen løste seg opp.

Se bildet større

FYLKESVEI 43 I LYNGDAL: Ulykken skapte lange køer på stedet. FOTO: Erlend Haddeland

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!