Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Se lokalavisen motta mediepris

Lyngdals Avis er årets nyskaping

Lyngdals Avis er årets nyskaping

TAKKER LYNGDØLENE: Redaktør Erlend Haddeland og daglig leder Remi A. Netteland takker lyngdølene for prisen som «Årets nyskaping» i kveld. FOTO: Privat

Lyngdals Avis vant den prestisjetunge prisen «Årets nyskaping» under Mediebedriftenes Landsforbunds (MBL) mediedager i Bergen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2015 kl 02:38

MBL har hatt sine årlig utdeling av mediepriser under mediedagene i Bergen. Lyngdals Avis var nominert sammen med Kvinnheringen, Dagbladet Magasinet og Jærbladet.

Redaktør i Lyngdals Avis Erlend Haddeland og daglig leder Remi Netteland melder om stor stemning fra Ricks i Bergen.

– Det var helt rått å bare være nominert. Og det at vi vant var utrolig kult. Vi får denne prisen først og fremst fordi vi er tatt så godt i mot av leserne på papir. Denne prisen kommer uten tvil som et resultat av at vi er blitt så godt tatt i mot av lyngdølene selv, sier Haddeland på telefon fra Bergen.

Begrunnelsen

Her er begrunnelsen fra juryen.

«Lyngdals Avis – fra nett til papir. Tøft å gå motstrøms i den digitale tidsalderen. Avisen fremstår som solid, viktig og som et godt supplement til nettutgaven. Papiret var ikke dødt» står det ingravert i prisen.

Redaktør Haddeland sier prisen er et resultat av at Lyngdals Avis og lyngdølene drar i samme retning.

– Vi må berømme de som har jobbet hardt i Lyngdals Avis, både i redaksjonen, markedsavdelingen og flinke frilansere i Ungdomsredaksjonen vår. Jeg er utrolig takknemlig og stolt i kveld. Dette er en gøy oppmuntring, sier redaktøren.

– Motstrøms

Daglig leder Remi Netteland sier han er stolt i kveld.

– Vi vil, vi våger. Vi våget å gå mot strømmen. Det var også en del av juryens begrunnelse. Vi tror at suksessfaktoren er at det er lyngdølene som er med på å lage avisen. Vi spurte lyngdølene før vi begynte, hva de ville. Nå har vi fått svaret, sier Netteland.

Han sier prisen betyr mye.

– Alle mediehoder i landet er samlet på en plass. En slik pris betyr mye for oss, sier Netteland, som likevel mener det er viktig at avisen ikke går på autopilot.

– Vi har hatt en et oppstartsår nå. Vi må ikke gå på autopilot. Vi må inkludere lyngdølene. Ikke minst må vi fortsette å sørge for at også annonsørene opplever at vi jobber for dem. Det er viktig for at en avis skal ha livets rett i Lyngdal, sier daglig leder Remi Netteland i seiersrus fra Bergen onsdag kveld.

Lyngdals Avis - vinner årets nyskaping

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!