Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Klovner med paintballgevær skremte jenter

Klovner med paintballgevær skremte jenter

KLOVNER I KAMP? Politiet fikk melding om klovnelignende urokråker med paintballgevær mandag kveld på halloween. Bildet over er for ordens skyld bare et illustrasjonsfoto. FOTO: Graeme Maclean (illustrasjonsfoto)

Jentene ringte inn til politiet på allehelgensaften.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2016 kl 21:31

Det er 31. oktober, og det betyr halloween. Det har også politiet fått merke. Mandag kveld fikk de inn flere meldinger som kunne settes i sammenheng med markeringen.

– Det tikker inn halloween-meldinger til politiet. Maskekledde folk skyter med paintball, kaster stein på busser, setter fyr på småting og sikter på politiet med softgun. Dette er, for å si det forsiktig, ikke særlig bra, tvitrer operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane om tingens tilstand generelt på Agder.

En av meldingene handlet om Lyngdal, nærmere bestemt Hamran.

– Vi fikk et par telefoner fra noen jenter i Lyngdal om noen klovner, eller om de bare var maskerte, som har hatt et paintballgevær. De har fyrt av, uten å ha truffet noe, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til Lyngdals Avis.

Politiet prioriterte ikke å rykke ut på hendelsen mandag kveld.

Fakta

Halloween

  • Allehelgensaften, på engelsk halloween, er dagen før allehelgensdag. Den feires på ulike måter omkring 31. oktober hvert år. Markeringen av kvelden er opprinnelig en kristen skikk som har utviklet seg til en ikke-religiøs feiring.
  • (Kilde: wikipedia)

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!