Treretters lunsj på ungdomsskolen

Treretters lunsj på ungdomsskolen

KOMMENDE KOKK: Helene Simonsen går på kokk- og servitør- linjen på Lister vgs. Her danderer hun hovedretten. - Jeg liker jo bedre å lage maten selv, men jeg syns elevene klarer seg fint og opplegget er veldig greit. I dag har jeg hatt ansvar for hovedretten som er båtpoteter og hamburger med focacciabrød, bacon, salat og en chillidressing vi har lagd fra bunnen av, sier hun.

Det ble dekket til fest da videregåendeelever fra distriktets kokke- og servitørlinje besøkte Lyngdal Ungdomsskoles niendeklasse fredag. Målet er å rekruttere flere til bransjen.



Logg inn for å lese resten av denne artikkelen.
Er du abonnent har du tilgang til alt innhold på lyngdalsavis.no

Logg inn

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

Avisen Agder

ANNONSE