Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Glutenfritt har skutt fart i bakeriet

Glutenfritt har skutt fart i bakeriet

GLUTENFRI SATSING: 18. november i fjor åpnet Harry bakeri dørene igjen. Bente Hagen eier bakeriet sammen med ektemannen Svein Ivar Abrahamsen, og de har satset stort på glutenfrie varer. FOTO: Erlend Haddeland

På Harry bakeri omsatte de for rundt 30 000 kroner i glutenfrie bakevarer i fjor. I år regner de med å passere 400 000,–.



Logg inn for å lese resten av denne artikkelen.
Er du abonnent har du tilgang til alt innhold på lyngdalsavis.no

Hvis du allerede har abonnement, logg inn via Min Side:

Logg inn

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

Avisen Agder

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!