Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Ny webTV-serie

Renate til pers i ny webTV-serie

Se første episode

Sammen med personlig trener (PT) og kostveileder Malene Foss følger vi den 26 år gamle tobarnsmoren Renate Toften Sæviks vei mot en bedre livsstil.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.01.2015 kl 15:47

Hun fødte nylig barn nummer to, og har slitt hele livet med såkalt «jojo-vekt». Det bestemte hun seg for å gjøre noe med.

Gjennom tolv uker følger vi Renate Toften Sæviks vei mot formen i Lyngdals Avis’ nye webTV-serie «Helseglede».

Søknaden

I starten av mai søkte vi etter en person som ønsket å endre livsstilen sin. Det plukket Renate opp, og sendte inn sin søknad. Slik lød deler av den:

«Hele livet har vekten min vært som en jojo, og jeg har liksom ikke helt klart å få kontroll på den. De gangene jeg har begynt å ta grep, har jeg mistet kontrollen igjen etter kort tid. Jeg trenger helt klart veiledning for å nå målene mine! Jeg fødte barn nummer to for seks uker siden, og vet ikke helt hvordan jeg skal komme i gang eller hvor jeg skal begynne».

Den søknaden ble startskuddet på tolv beinharde uker. 19. mai gikk de i gang for fullt.

Som folk flest

Poenget med web-serien var at deltakeren ikke skulle ha markant store livsstilsproblemer, men representere den jevne lyngdøl.

– Renate hadde ikke trent på ei god stund når vi begynte. Hennes fysiske form var i utgangspunktet som folk flest - helt middels, forteller personlig trener Malene Foss.

– Mitt mål med webTV-serien er å komme i form etter fødselen, og få en sunn livsstil, forteller Renate Toften Sævik.

Annehver torsdag

Første trening startet i forrige måned, og Renate er nesten halvveis inne i prosjektet. Brukere av Lyngdals Avis på nett får annenhver torsdag følge prosjektet gjennom seks episoder.

Se alle episodene av Helseglede her

Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5

Se bildet større

TEAMWORK: I tolv uker skal Renate Toften Sævik (til venstre) gjennom et stramt trenings- og kostholdprogram. Personlig trener og kostveileder Malene Foss skal hjelpe Renate å nå målene hun har satt seg. – Hennes fysiske form var i utgangspunktet som folk flest - helt middels, forteller personlig trener Malene Foss. FOTO: Erlend Haddeland

Se bildet større

FAMILIE PÅ FIRE: Renate er gift med Daniel, og sammen har de to barn, Julian på to år, og Jonas, som ble født i mars i år. FOTO: Erlend Haddeland

Se bildet større

SEKS EPISODER: Seerne blir tatt med på de tolv treningsukene gjennom seks episoder, som viser Renates vei mot målet. FOTO: Knut Andreas Foss

Se bildet større

TRENINGSMAT: Gjennom treningsserien Helseglede får seerne også se personlig trener og kostveileder Malene Foss diske opp med velsmakende – og sunne – retter. FOTO: Erlend Haddeland

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!