Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Den største gleden man kan ha...

Den største gleden man kan ha...

OMVENDT PAKKEKALENDER: 1. desember starter adventskalenderne. På LKG ga elevene i stedet bort hver sin pakke. (Foto: Privat)

...er å gjøre andre glad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.12.2016 kl 09:38

- Vi er glad for denne muligheten til å være med å velsigne andre barn. Det betyr mye også for oss, sier rektor ved Lyngdal kristne grunnskole (LKG), Jon-Are Åmland.

I går, torsdag, leverte elevene ved LKG hver sin julegave til barn i Ukraina via Skandinavisk barnemisjon.

Den såkalte skoeskeaksjonen har blitt en fast tradisjon på skolen før jul. Elevene fyller hver sin skoeske med små gaver og et kort med en julehilsen.

Gavene ble mottatt av Dagfinn Kroslid og Harry Haraldsen ved Skandinavisk barnemisjon, som skal frakte de videre til Ukraina i neste uke De er begge takknemlige for gavene.

– Gavene betyr mye for barna. For mange av dem er det den eneste julepresangen de får. De setter særlig pris på de personlige kortene og tegningene, sier Kroslid

– Elevene gleder seg hvert år til dette, og jeg tror det er viktig og givende for elevene og kunne gi noe til andre barn som ikke har det så det godt som oss, sier Åmland.

Se bildet større

FORVENTNING: - Elevene gleder seg hvert år til dette, og jeg tror det er viktig og givende for elevene og kunne gi noe til andre barn som ikke har det så det godt som oss, sier rektor Jon-Are Åmland.

Se bildet større

DEN ENESTE PAKKEN: For mange av barna i Ukraina er dette den eneste gaven de får, ifølge Dagfinn Kroslid i Skandinavisk barnemisjon.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!