Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Målfest i Lyngdal 2-tap

Greipstad ledet 1-0 til pause. Etter hvilen fosset målene inn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.04.2016 kl 12:44

(Greipstad-Lyngdal 5-4) Lyngdal 2 har startet sesongen med to tap, men i mandagens oppgjør bød de i det minste på målfest. Christian Sakshaug på venstreback scoret to ganger, Morten Ødegård - Lyngdal 2s beste i serieåpningen - puttet ett, mens Stig Ronny Foss scoret lagets fjerde. Dessverre holdt det ikke til tre poeng for de røde, som tapte 2-0 i serieåpningen mot Tigerberget. Likevel var det flere lyspunkt som Lyngdal 2-trener Magnus Aunevik tar med seg videre.

Treneren i mål

Den spillende treneren hadde god oversikt over sine utespillere. Han måtte nemlig stå i mål på grunn av forfall på keeperplassen. Aunevik - som har vært i A-stallen som keeper i sine yngre dager - konstaterer at samspillet har blitt bedre siden første kamp for godt over en uke siden. Og han fikk også se at laget hadde en styrke han ikke visste var der.

Riise-kastene

- I første omgang gikk det opp for oss at vi hadde et vanvittig angrepsvåpen i Tom-Inge Jakobsens innkast. Ved et par anledninger kastet han faktisk over målet. Jeg tror vi har et hemmelig våpen der. Hvis du skriver det, er det ikke hemmelig lenger, men i det minste et våpen, sier han.

Og ikke en uvanlig syndebukk, dommeren, får også sin del av skyld.

- I våre øyne hadde vi to annullerte scoringer. Én «scoring» ble avblåst for hands, mens en annen «scoring» dømte dommeren på streken. Vi mener selvfølgelig ballen var langt over mållinjen, sier Aunevik.

De tre beste

Aunevik trekker frem de tre beste spillerne i mandagens oppgjør: Morten Ødegård, Christian Sakshaug og Ibrahim Najafi.

- Morten får litt mer hjelp i dag. Når han blir flyttet inn sentralt så tar han tak i kampen. Han var strålende i dag, skryter Aunevik som altså for andre kamp på rad fremhever Ødegård som lagets beste spiller.

- Christian Sakshaug scoret to mål fra venstrebacken og var involvert i alle målene. Han må oftere frem på banen, for da blir det oftere mål, sier han.

- Jeg synes vi spilte bra og hadde veldig bra arbeidsmoral, sier Sakshaug selv, godt fornøyd med at han holdt ut 90 minutter på backplassen.

Hidra-støvler

Neste mandag venter Hidra på eget kunstgress. Laget har vunnet sine to første kamper.

- De er best på deres hjemmebane i myra. Det blir spennende å se når de kommer på ærverdige Lyngdal stadion om de klarer seg uten støvler, kommenterer Aunevik, som håper han slipper å stå i mål neste kamp.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!