Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Annonsebilag

Åpningsfest for the Bølgen & Moi Hotel Utsikten

Etter snart 30 år som kokkelærling, gir Trond Moi deg gourmet-tilbud når han returnerer som hotellærling i Kvinesdal og sitt eget hotell.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.10.2015 kl 16:10

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

– Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, sier den anerkjente kokken og forretningsmannen Trond Moi om utfordringen med å løfte det velkjente hotellet i Kvinesdal til nye høyder.

Drømmer blir virkelighet

– Jeg må innrømme at jeg alltid har hatt en drøm om å drive Utsikten. Helt fra barndommen av, egentlig.

Trond Moi har levd ut den ene drømmen etter den andre siden han vokste opp i Kvinesdal og siden slo seg opp i restaurantbransjen på 90-tallet. Han har åpnet egen restaurant, drevet restaurant i New York og delikatessebutikk. Nå er det altså hotelldrømmen som blir virkelighet.

– Mulighetene som ligger i dette moderne hotellet trigget meg, sier «hotellærlingen», som han selv kaller seg, om motivasjonen for å ta over hotellet som blant annet ligger nært tilknyttet en av Norges mest spektakulære 18-hulls golfbaner.

Etterhvert som tanken om å ta over driften av hotellet fikk modne, innså Moi at dette var en unik mulighet som måtte gripes. Med lokalbefolkningen med på laget, har den utflyttede kvindølen stor tro på prosjektet.

– Jeg kommer fra Kvinesdal og har stor kjærlighet til bygda. Vi opplever også at vi har kvindølene med på prosjektet. De ønsker at det skal gå bra for oss, og da blir det slik.

Trond Moi dro som ung kvindøl ut som kokkelærling hos Michel Guereard i Frankrike på 80-tallet og har ikke sluttet å lære siden. Nå handler det om å ta i bruk all sin kunnskap de siste 30 årene, når han returnerer til Kvinesdal som hotellærling. Det handler om å gjøre hotellet til noe enda mer unikt med flittig bruk av ressursene som nærområdet byr på.

Teksten fortsetter under bildet

Se bildet større

LOKALE RÅVARER: Trond Moi legger stor vekt på gode kortreiste råvarer når menyen fornyes på The Bølgen & Moi hotel Utsikten.

En opplevelse

Noen av de første endringer som blir gjort når Utsikten blir del av Bølgen & Moi, er ny vinkjeller og kaffemaskin.

– Ordentlig kaffe, eget bakeri og gode, kortreiste poteter må være på plass.

Den perfekte kombinasjonen av mat og drikke er en viktig faktor for gourmetmåltidene man vil kunne innta i Kvinesdal fremover. Perfekt fruktjuice til rett mat, eller godt håndverksbrygget øl er viktig. Likevel vil naturlig nok vinen være sentral også her. Vin og kunst har vært en merkevare på alle resturantene til Bølgen & Moi.

– Vi ønsker ikke å bare utvikle restaurantdelen, men også lage enkeltarrangementer med artister og show, sier Moi og forteller om et ønske om at kunden skal blir en personlig gjest.

Åpningsfest

Visjonene er klare. Alt skal produseres fra grunnen av. Egen baker som baker brød, søndagsbuffet verdt en reise, kokke- og vinkurs, urtehage der kokker og gjester kan se, smake og høste urter. Kunsten skal, som i det meste Trond Moi involverer seg i, også i Kvinesdal få en viktig rolle. Et samarbeid mellom Bølgen & Moi og Utsikten Kunstsenter skal sørge for at dette blir en sentral brikke i helhetsopplevelsen av oppholdet.

– Vi vil gi av oss selv og få gjesten til å oppleve det som er vår sjel. Vi skal gi gjestene en opplevelse som gjør at de bare må komme tilbake, sier en entusiastisk Moi.

Lørdag 10. oktober inviteres det til åpningsfest på utsikten som skal være det nye konseptet verdig. Her stiller Bølgen & Moi med sine beste medarbeidere for å lage en buffé med mat fra hele verden. Det blir også underholdning i nasjonal klasse og DJ og dans utover de sene kveldstimer for dem som er tidlig nok til å sikre seg billett til festen.

Dette kan gjøres på telefon 383 58 800 eller booking@utsiktenhotell.no

Det vil også bli avholdt the Bølgen & Moi open golf tournement denne lørdagen.

DETTE ER ET ANNONSEBILAG

Se bildet større

SPEKTAKULÆRT: The Bølgen & Moi hotel Utsikten byr på fantastisk natur.

Fakta

Bølgen & Moi

  • Selskapet eies av Trond Moi og Toralf Bølgen
  • Startet i 1995 med mål om å lage landets beste kafé, da de tok over Kafé Piruetten på Hennie Onstad.
  • Virksomheten teller nå syv restauranter i tillegg til the Bølgen & Moi hotel Utsikten.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!